Son Dakika Son Dakika

Çeyrek altın fiyatları bugün kaç TL? 27 Aralık 2021 güncel altın kuru fiyatları

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 27 Aralık 2021 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları Altın fiyatları, yatırımcıların Omicron varyantından kaynaklanan risklere odaklanmasıyla geçen haftayı yükselişle kapattıktan sonra yeni..

Çeyrek altın fiyatları bugün kaç TL? 27 Aralık 2021 güncel altın kuru fiyatları

Çeyrek altın fiyatları bugün kaç TL? 27 Aralık 2021 güncel altın kuru fiyatları

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 27 Aralık 2021 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları

Altın fiyatları, yatırımcıların Omicron varyantından kaynaklanan risklere odaklanmasıyla geçen haftayı yükselişle kapattıktan sonra yeni haftaya 1.809 dolar civarında yatay bir seyirle başladı.

Geçen haftaya dolar/TL’deki yükselişten destek bularak 1.000 TL’nin üzerinde başlayan gram altın, salı günü dolar kurundaki dalgalı seyri takip etmişti. 

Altının gram fiyatı dolar/TL’deki düşüşle 665 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 1.083 lira, Cumhuriyet altını ise 4.406 liradan satılıyor.

Geçen haftayı yüzde 1’den fazla yükselişle kapatan ons altın, şu sıralarda yatay seyirle 1.808 dolardan alıcı buluyor.

Uzmanlar, bu hafta zayıf veri gündemi ve yatırımcıların Noel ile yılbaşı tatillerini birleştirmeleri dolayısıyla altının ons fiyatında sakin bir seyrin hakim olduğunu belirterek, yurt içinde ise döviz kurlarındaki dengelenme sürecine paralel altın fiyatlarında oynaklığın devam ettiğini ifade etti.

Bugün Londra piyasalarında Noel tatili dolayısıyla işlem gerçekleştirilmeyeceğini ve ABD’de açıklanacak Dallas Fed imalat aktivite endeksinin takip edileceğini aktaran uzmanlar, altının ons fiyatında 1.810 ve 1.830 doların direnç, 1.790 doların destek konumunda olduğunu kaydetti.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL