Tarsus

Geri Getirme Büyüsü

Geri getirme büyüsü, sizi bırakıp giden, sizi terk eden ve sizden ayrılan kişileri geri getirmek için yapılan büyülerdir. Geri getirme büyüsü evde kendinizin yapabileceği büyülerden değildir. Bir profesyonel hüddamın veya..

Geri Getirme Büyüsü

Geri getirme büyüsü, sizi bırakıp giden, sizi terk eden ve sizden ayrılan kişileri geri getirmek için yapılan büyülerdir. Geri getirme büyüsü evde kendinizin yapabileceği büyülerden değildir. Bir profesyonel hüddamın veya havas hocasının yapması gereken büyüdür.

Eğer büyüleri kendiniz evinizde yapmaya kalkarsanız sonunda çok kötü bir hale gelebilirsiniz hatta dönüşü olmayan bir yola girmeniz bile muhtemeldir. Büyü hem çok ciddi bir iştir hem de bilenlerin yapabileceği bir konudur. O büyüyü yaparken okunacak sözcükleri ayarlayacak, kullanılacak eşyaların seçimini yapacak, kullanılan eşyaların doğru kullanılmasını denetlemesi gereken bir profesyonel olması şarttır.

Geri getirme büyüsü yapmak için ilk olarak kişinin anne adı, doğum tarihi ve fotoğraflarına ihtiyaç vardır. Bu bilgiler yanlış olursa büyüler de ya tutmaz ya da yanlış kişiye etki eder.

Yapılan geri getirme büyüsünün süresi değişkendir. Yapan hüddamın veya havas hocasının ilmi seviyesi, hangi ırkın geri getirme büyüsünü yapacağı, hangi dinde bu geri getirme büyüsünün karşılığının olacağı çok önemlidir. Bu çeşitlere göre 72 satte etki eden ve mutlu bir sonuç veren de vardır, 21 günlük bir ritüel ile yapılması gereken büyü de vardır.

Bu farkları anlamanız için bir örnek vereyim. Örneğin, Hristiyan büyülerinin etkisi genelde zayıftır. Ne kadar güçlü bir hoca olursa olsun yaptığı büyü hem kalıcı olmayabilir hem de ritüel süresi uzun olabilir. Yahudi geri getirme büyüleri ise kabalaya girdiğinden dolayı son derece etkilidir. Bu yüzden büyü yapacak olan hocanın hangi ilimlere hakim olduğunu bilmek son derece önemlidir.

İyi havas hocası, iyi hüddam, iyi medyum ve diğer her şey için gerigetirmebuyusu.net adresini ziyaret edin..

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL