Tarsus

Depremde hayatını kaybeden vatandaşların ismi fidanlara verildi

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde Orman Genel müdürlüğü’ne bağlı Çakıllı fidanlık ekipleri yaklaşık 50 bin sedir, Ladin, çam fidanlarından oluşan fidanlar tüplere yerleştirilerek her birine depremde hayatını kaybeden vatandaşların isimleri verildi. Fidanların..

Depremde hayatını kaybeden vatandaşların ismi fidanlara verildi

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde Orman Genel müdürlüğü’ne bağlı Çakıllı fidanlık ekipleri yaklaşık 50 bin sedir, Ladin, çam fidanlarından oluşan fidanlar tüplere yerleştirilerek her birine depremde hayatını kaybeden vatandaşların isimleri verildi.
Fidanların tüplere yerleştirilmesini sağlayan fidanlık çalışanları bu isimler yüreğimizi yakan aramızdan ayrılan vatandaşlarımızdır biz de onları ölümsüzleştirmek için her bir fidan’a isimlerini verdik bu fidanlar yarın bir gün toprakla buluşup büyüdükçe depremde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımızında isimleri hayat bulacak.
Fidan yetiştiren Necip Özdemir yaptığı konuşmada tüm ölmüşlerimize rahmet dilerken bizler de ormancılar olarak bu fidanlara hayatını kaybetmiş vatandaşlarımızın ismini verdik bunlar büyüdükçe onların da ismi ilelebet yaşayacak dedi

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL