Tarsus

Tarsus TSO’da gelecek dönem hedefi: Sürdürülebilir büyüme…

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2018-2022 dönem faaliyetleri düzenlenen basın toplantısı ile anlatıldı. Tarsus TSO’nun gelecek dönem hedefinin mega vizyon yatırımlarının tamamlanması ve sürdürülebilir büyüme olduğu vurgusu yapıldı. Tarsus TSO..

Tarsus TSO’da gelecek dönem hedefi:  Sürdürülebilir büyüme…

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2018-2022 dönem faaliyetleri düzenlenen basın toplantısı ile anlatıldı. Tarsus TSO’nun gelecek dönem hedefinin mega vizyon yatırımlarının tamamlanması ve sürdürülebilir büyüme olduğu vurgusu yapıldı.

Tarsus TSO Konferans Salonunda düzenlenen basın toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, dönem faaliyetlerini değerlendirip, önümüzdeki sürecin hedeflerini basın mensupları ile paylaştı.

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı Koçak, yeni dönemde Tarsus Organize Sanayi Bölgesinin tamamen hizmete açılması, Türkiye’nin ilk ve tek tarım teknoparkı olan Mersin Agropark’ın tam kapasite ile faaliyet göstermesi, nitelikli ara eleman ihtiyacının giderilmesine yönelik yeni projeler ile dijitalleşme, e-ticaret gibi konulara yoğunlaşacaklarını vurguladı.

Başkan Koçak, ayrıca Tarsus’ta devam eden mega vizyon yatırımları kapsamında ortaya çıkacak yeni konut ve sosyal alanların sayısının artırılması için girişimlerini sıklaştıracaklarına dikkat çekti. Yılın son çeyreğinde kısmi olarak açılması planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın hava kargo kapasitesini değerlendirecek projeler geliştireceklerini ifade eden Başkan Koçak, vizyon yatırımların kente yansıması için çalışmalarını önümüzdeki dönemde de yoğunlaştıracaklarını vurguladı.

Tarsus TSO Başkanı Koçak kapsamlı sunumunun ardından 2018-2022 dönem hizmetleri anısına Meclis Üyelerine Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ile birlikte plaket takdim etti. Tören toplu hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL