Son Dakika

Metafizik Uzmanı Hakan Erkan Saldırgan Genç Kızı Hayata Bağladı

Metafizik Uzmanı Hakan Erkan, bir süreden beri annesi dahil birçok kişiye saldıran genç kızın derdine çare buldu. Üzerlerindeki ölüm büyüsünü tespit ederek ortadan kaldıran Hakan Erkan, bir aileyi daha kurtardı…

Metafizik Uzmanı Hakan Erkan Saldırgan Genç Kızı Hayata Bağladı

Metafizik Uzmanı Hakan Erkan, bir süreden beri annesi dahil birçok kişiye saldıran genç kızın derdine çare buldu. Üzerlerindeki ölüm büyüsünü tespit ederek ortadan kaldıran Hakan Erkan, bir aileyi daha kurtardı.

26 yaşında genç ve güzel bir kız olan B.C, son zamanlarda sinir krizleri geçirerek saldırganlaşıyordu. Bu derde çareyi aile, tıptan alternatif tıbba kadar birçok alanda arasa da bir türlü bulamadı. Bunun ardından son çare olarak, birçok insanın tavsiyesi üzerine Hakan Erkan ile iletişime geçti.

Önceleri sadece içine kapanık olan genç kız etrafına, herhangi bir zarar vermiyordu. Fakat son zamanlarda, artık B.C’de hem psikolojik hem de fiziksel olarak ciddi zararlar görmeye başladı. Genç kız ve ailesi bunun ardından hayatlarını mahveden bu problem için farklı çözüm yolları aramaya başladı. Aradıkları çözümü Hakan Erkan’ın profesyonel Niksar bakımında buldular.

Kızının bu problemleriyle ilgili konuşan anne, çocuklarını tekrar kazanmayı çok istediklerini fakat Allah’ın bir türlü onlara bunu nasip etmediğini zannettiklerini dile getirdi. Bunun ardından, çocuklarının bu davranışlarını, genç kıza uygulanan bir ölüm büyüsünden kaynakladığını öğrendiklerinde şoka uğradıklarını ifade etti.

Genç kıza yardımcı olan Metafizik Uzmanı Hakan Erkan: “Genç kızımızın uzun süredir gelen bir bunalımının içinde olduğunu zannediyorlar ve iyi birer Müslüman gibi bunu Allah’tan bilip şükrediyorlardı. Fakat, son zamanlarda yaşanan diğer belirtilerle birlikte, bu durumun ölüm büyüsüne bağlı gelişebileceğini düşündüm. Genç kıza Niksar bakımı tavsiye ederek, bu bakımı gerçekleştirdim. Çıkan sonuç, şüphelerimi haklı çıkardı. Zaman kaybetmeden hemen, büyüyü ortadan kaldırmak için çalışmalara başladım. Allah’ın izniyle genç kızımız çalışmalarımız sonunda sağlıklı bir şekilde hayatını sürdürebilecek inşallah” şeklinde ifadelerde bulundu. 

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL