Son Dakika

MERSİN POLİSİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince ilçemizde gerçekleşen hırsızlık olaylarının aydınlatılması, şüphelilerin elde edilmesi, suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik yapılan çalışmalarda; Reşadiye Mahallesinde çalınan malzemelerin depolandığı, parçalandığı, aynı zamanda uyuşturucu..

MERSİN POLİSİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince ilçemizde gerçekleşen hırsızlık olaylarının aydınlatılması, şüphelilerin elde edilmesi, suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik yapılan çalışmalarda; Reşadiye Mahallesinde çalınan malzemelerin depolandığı, parçalandığı, aynı zamanda uyuşturucu madde ve silah olduğu bilgisi üzerine yapılan operasyonda;
* 58.100,00 Türk Lirası Nakit Para
* 234,5 gr Metamfetamin
* 14 adet fiş içerisinde satışa hazır Metamfetamin
* 43,45 gr Kubar Esrar
* 12,33 gr Esrar
*10 adet Exctacy Hap
*6 adet Suboxone Sentetik Ecza Hapı
*1 adet Suboxone Sentetik Ecza Hapı
*55 adet Gerica Sentetik Ecza Hapı
*8 adet Neurotin Sentetik Ecza Hapı
*2 adet Hassas Terazi
*Uyuşturucu madde kullanımında bulunan çok sayıda pulp, aliminyum folyo, eldiven)
*6 adet Tabanca
*3 adet Av Tüfeği
*2 adet El Telsizi
*6 adet Hançer
*4 adet LCD Televizyon
*30 adet çeşitli elektrikli iş aleti (jeneratör, matkap, spiral, testere, kompresör, hilti, ısıtıcı, el tartısı, )
*1 adet kamera kayıt cihazı
*7 adet motosiklet
*3 adet elektrikli bisiklet
*9 adet bisiklet ele geçirildi.

İkamette yapılan aramalarda, Z.D , O.Y. isimli şahıslar ikamette yakalandı , V.A, H.H.S, M.G. isimli şahıslar ikametten komşu ikametin damına atlayarak kaçmaya çalışırken, takip sonucu yakalandı. Z.D. , O.Y, M.G, V.A, H.H.S olmak üzere 5 şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti, hırsızlık, silah ticareti suçlarından tahkikat başlatıldı. İşlemleri tamamlanan Z.D. , O.Y. ve M.G. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildi, V.A ve H.H.S isimli şüpheliler ise serbest bırakıldı. Ayrıca şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu, M.G. isimli şahsın “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 14 Yıl hapis cezası ile arandığı tespit edildi.
Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL