Mersin

MERSİN POLİSİ OYUNLARINI BOZDU

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İ.N. isimli şahsın şikâyeti üzerine harekete geçti. İ.N şikâyetinde, kendisini Hacı olarak tanıtan bir şahsın Mersin İcra Müdürünün arkadaşı olduğunu ve İcra Müdürlüklerinde..

MERSİN POLİSİ OYUNLARINI BOZDU

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İ.N. isimli şahsın şikâyeti üzerine harekete geçti. İ.N şikâyetinde, kendisini Hacı olarak tanıtan bir şahsın Mersin İcra Müdürünün arkadaşı olduğunu ve İcra Müdürlüklerinde satışa çıkan dairelerde kolaylık sağladığını, icra yoluyla daire satın alınması durumunda Mersin İcra Müdürünün 6.000 TL, kendisinin de 5.000 TL komisyon aldığını, sözde 198.000 TL’ ye icradan satışa çıkacak daire için Hacı isimli şahsa 98.000 TL, Vergi dairesinde kendisini memur olarak tanıtan Murat isimli şahsa 100.000 TL parayı elden verdiğini sonrasında herhangi bir daire satışı yapılmadığı gibi şahıslara ulaşamadığı beyanı üzerine Nitelikli Dolandırıcılık bürosuna şikayette bulundu.
Asayiş ekipleri çok yönlü kamera ve saha çalışmaları neticesinde şüpheli şahısların K.B. (56) ve V.B. (30) isimli şahıslar olduğu tespit ettikten sonra yaptıkları çalışmalarla her iki şüpheli şahıs yakalandı ve şüpheli şahısların ikametlerinde 90.200 TL para elde edilerek müştekiye teslim edildi. Yakalanan K.B. (56) ve V.B. (30) isimli şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Basına ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL