Tarsus

MERSİN POLİSİ DOLANDIRICILIK YAPAN ŞAHSI YAKALADI

  İlimizde meydana gelen dolandırıcılık ve güveni kötüye kullanma olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda; Müşteki M.C.B. isimli şahsın işletmekte olduğu işyerinden sebze alışverişi yapmak bahanesi ile ayrıca 350,00 TL nın..

MERSİN POLİSİ DOLANDIRICILIK YAPAN ŞAHSI YAKALADI

 

İlimizde meydana gelen dolandırıcılık ve güveni kötüye kullanma olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda;
Müşteki M.C.B. isimli şahsın işletmekte olduğu işyerinden sebze alışverişi yapmak bahanesi ile ayrıca 350,00 TL nın sonradan ödenmesi vaadinde bulunulması neticesinde mağdur edilmesi, Müşteki E.C.E. isimli şahsın LETGO ortamında ilana koyduğu PlayStation cihazını alarak bedelini ödememek sureti ile 3.200,00 TL mağdur edilmesi, Müşteki M.D. isimli şahsın LETGO ortamında ilana koyduğu PlayStation cihazını alarak bedelini ödememek sureti ile 3.500,00 TL mağdur edilmesi ,Müşteki D.O.O. isimli şahsın LETGO ortamında ilana koyduğu PlayStation cihazını alarak bedelini ödememek sureti ile 3.000,00 TL mağdur edilmesi, Müşteki A.P. isimli şahsın işletmekte olduğu işyerinden sonradan bedelini getireceğini belirtmek sureti ile 8.000,00 TL değerinde PlayStation cihazı hakkında ödeme yapılmaması neticesinde mağdur edilmesi ve Mağdur B.A. isimli şahsın ilana koyduğu PlayStation cihazını satın alınması ve parasının ödenmemesi nedeni ile 3.000,00 TL mağdur edilmesi olayları ile ilgili Şüpheli şahsın Mağdur ettiği şahıslara, mağduriyete konu olay sürecinde satın aldığı ürünler ile ilgili kendisine verilen banka hesabına EFT yaptığı şeklinde fotoğraf gösterdiği bu şekilde mağdur şahısları dolandırdığı tespit edilmiştir.
Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlilerimizce olay yeri ve çevresinde yapılan araştırmalarda Müşteki mağduriyetlerini gerçekleştiren şahsın H.E.B. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.
Şahsın kayıtlı ikametinin bulunmadığı anlaşılarak görevlilerimizce yapılan araştırma neticesinde şahsın konakladığı otel tespit edilerek şüpheli H.E.B. isimli şahıs yakalanmıştır.
H.E.B. isimli şüpheli şahıs gerekli adli işlemlerinin ardından 1 dosyadan adli kontrol şartıyla, diğer dosyalardan serbest bıraklmıştır.

 

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL