Teknoloji

Kripto dünyasının yeni yıl sevinci: HUH Token, Shiba Inu ve Safemoon

Yeni yıl yaklaşırken kripto piyasasında dalgalanmalar devam ediyor. PancakeSwap’dan alınan bilgilere göre, HUH Token sadece 7 gün içinde 10 milyon doların üzerinde borsa işlemi görürken, Shiba Inu’nun 50 milyar değerinde..

Kripto dünyasının yeni yıl sevinci: HUH Token, Shiba Inu ve Safemoon

Kripto dünyasının yeni yıl sevinci: HUH Token, Shiba Inu ve Safemoon

Yeni yıl yaklaşırken kripto piyasasında dalgalanmalar devam ediyor. PancakeSwap’dan alınan bilgilere göre, HUH Token sadece 7 gün içinde 10 milyon doların üzerinde borsa işlemi görürken, Shiba Inu’nun 50 milyar değerinde bir kripto balinasının satın alındığı konuşuluyor. Safemoon ise hafta sonu yaşadığı küçük bir düşüşe rağmen, kripto para piyasasına hakim olmaya devam ediyor. (BU BİR İLANDIR)

HUH Token, 13’ü Pazar günü en yüksek işlem hacimlerinden birine ulaşmayı başarmasının ardından Utimeme ise artmaya devam ediyor. Bitcoin bir kripto para balinası olarak  50 milyar Shiba Inu satın aldı. Safemoon’un V2 güncellemesiyle, analistlerin Safemoon ile ilgili Google aramalarında ve Safemoon Bullish fiyat tahminlerinde bir artış gözlemlemesi şaşırtıcı karşılanmadı.

Peki yeni yıl yaklaşırken bu gelişmeler kripto piyasasında ne ifade ediyor?

HUH TOKEN’NIN YENİ YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

HUH Token 6 Aralık’ta piyasaya girmesinin ardından dünyanın ilk Utimeme’si için güzel bir piyasa günü yaşadı.12.000’den fazla cüzdan sahibiyle 3 ayda 1 milyon değer hedefiyle ilerleyen HUH Token’ın bu yükselişiyle kripto sezonunda birçok insanın ilgi göstermesi şaşırtıcı görünmüyor ve önümüzdeki haftalarda önemli ölçüde 10 milyon dolardan fazla ticaret yapması bekleniyor. Utimeme, HUH Token ve HUH Token sahiplerinin elverişli bir hafta geçirmelerinin ardından ise gelecek aylarda Utimeme’nin, HUH Token için daha da faydalı olacağı öngörülüyor.

HUH TOKEN’IN YATIRIMCILARINA AYRICALIKLARI BİTMİYOR

Huh Token’ın kripto dünyasını sunduğu avantajlar ise bitmiyor. HUH Token sahiplerinin kendi çevreleriyle paylaşılabilecekleri bir kod tanımlayarak benzersiz bir tavsiye sistemi sunuyor. Sistemleri sayesinde ilk para yatırmalarında %10 BNB bonusu alan yatırımcılar aynı zamanda %10 satış ücreti indirimi alacak. Sunulan kod süresiz olarak yeniden kullanılabilecek ve bu da bu sıcak dönemde kriptoya yatırım yapmak için bir başka motivasyon kaynağını oluşturacak. Huh Token sunduğu avantajlarla PancakeSwap ve Nomics’teki en popüler madeni paralardan biri haline gelmiş gibi görünüyor. HUH Token’ın gelecek dönemde ise büyümek için çabalalarını sürdüreceği görülürken HUH Token’ın sahipleri için değerini artırmak için, kendi HUH Token arzının 1 milyonunu yok edeceği haberini de veriyor.

SHİBA INU DÜŞÜŞTEN KURTULUYOR

Shiba Inu, bu hafta sonu 50 milyar Shiba Inu satın alan hayırsever bir kripto balinası tarafından düşüşten kurtuluyor. Shiba Inu bu sayede altcoin değerinde %1 artış yaşıyor. Gelecek dönemde ise altcoinlere bu tür sermaye koyulduğunda, Shiba Inu, HUH Token ve Safeoon gibi altcoinlerin 2022’de katlanarak büyüyebileceği düşünülüyor.

SAFEMOON KRİPTO PİYASASINI HAREKETLENDİRİYOR

Mart 2021’de piyasaya sürülen kripto birimi Safemoon’un V1’den V2’ye geçişleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Merkezi olmayan finansal topluluk odaklı protokolün çok beklenen göçünün gelmesinin ardından ve önümüzdeki yıl Safemoon’un değeri için bazı şaşırtıcı projeksiyonlar hazırlamış görünüyor. Yükseltmenin 3 temel özelliği ve Safemoon’un V1 durumlarının arasında ise bir fark bulunuyor. Bu ise Safemoon’un 1000:1 tedarik sirkülasyonu konsolidasyonu ile sonuçlanacak bir sözleşme uygulaması, fakat bunun genel kullanıcı bakiyeleri üzerinde hiçbir etkisi olmayacağı. BEP-20’sinde bu kadar önemli değişiklikler yaptıktan sonra, Safemoon’un dünyayı kasıp kavurması beklenen bir durum olacak belirtiliyor.

Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Website: https://huh.social

HUH Official Swap: https://swap.huh.social/

Telegram: https://t.me/HUHTOKEN

(BU BİR İLANDIR)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL