Tarsus

“KADINLARIMIZ HUZURLU VE SAĞLIKLI BİR TOPLUMUN TEMEL TAŞLARIDIR”

Tarsus Gençlik Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla meslekleri ve çalışmalarıyla Tarsus’a katkı sağlayan emektar kadınlara teşekkür plaketi verdi. Tarsus Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir konu ile ilgili..

“KADINLARIMIZ HUZURLU VE SAĞLIKLI BİR TOPLUMUN TEMEL TAŞLARIDIR”

Tarsus Gençlik Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla meslekleri ve çalışmalarıyla Tarsus’a katkı sağlayan emektar kadınlara teşekkür plaketi verdi.

Tarsus Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Toplumumuzda her alanda başarılı kadınların var olması, ülkemizin eğitimli, bilinçli ve kalkınmış bir ülke olması için bize güç verecektir. Kadınlarımız huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Tarsus Gençlik Derneği Danışma Kurulu’muzun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl 3.’sünü organize ettiği ‘Yılın Kadını Kim Olmalı?..’ çalışmamız ile ilgili sosyal medya üzerinde başlattığımız soru kampanyasına gelen cevaplar dorultusunda üç ayrı kategoride değerlendirme yaptık. Değerlendirme sonucunda; Tarsus’ta sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız Gül Name Köşe-Web-Blog Yazarı/Sivil Toplumcu Emine Kuren ve Kodaz Fidan-Peyzaj İşletmecisi Hatice Kodaz Hanımefendi ‘Yılın Kadını’ olmaya uygun görülmüştür” dedi.

Tarsus Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırladıkları ‘Yılın Kadını Plaketi’ni Gül Name Köşe-Web-Blog Yazarı/Sivil Toplumcu Emine Kuren ve Kodaz Fidan-Peyzaj İşletmecisi Hatice Kodaz’a takdim ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Emine KUREN

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL