Spor

Josep Guardiola: Masum insanlar acı çekiyor

İngiltere ekibi Manchester City’nin teknik direktörü İspanyol Josep Guardiola, politikacıların Rusya-Ukrayna savaşını önlemekte başarısız olduğunu savundu. Guardiola, “Masum insanlar acı çekiyor ve bu hala devam ediyor. NATO ve Avrupa ülkeleri..

Josep Guardiola: Masum insanlar acı çekiyor

Josep Guardiola: Masum insanlar acı çekiyor

İngiltere ekibi Manchester City’nin teknik direktörü İspanyol Josep Guardiola, politikacıların Rusya-Ukrayna savaşını önlemekte başarısız olduğunu savundu. Guardiola, “Masum insanlar acı çekiyor ve bu hala devam ediyor. NATO ve Avrupa ülkeleri tamamen başarısızlık örneği” dedi.

İspanyol teknik adam Josep Guardiola, takımının Manchester United ile yapacağı lig maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaşı değerlendirdi.
Guardiola, “Dünyanın her yerinde insanlar bireysel veya toplu olarak savaş karşıtı bir şeyler yapmaya çalışıyor. Politikacılar bu yaşananları önleyebilirdi ama sonunda başarısız oldukları için savaş ortaya çıktı” dedi.
Yıldız teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü: Bunlar yaşanıyor çünkü savaşı önlemeyi başaramadılar ve tamamen başarısızlar. Masum insanlar acı çekiyor ve bu hala devam ediyor. NATO ve Avrupa ülkeleri tamamen başarısızlık örneği”
Takımın Ukraynalı futbolcusu Oleksandr Zinchenko’nun yaşananlardan dolayı her geçen gün daha fazla acı çektiğini de kaydetti.
İspanyol teknik direktör, “Ülkesine destek olmaya çalışıyor. Orada ailesi var. Durum gitgide kötüleşiyor. 8-9 gündür devam ediyor ve maalesef daha uzun sürecek gibi duruyor” yorumunu yaptı.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL