Son Dakika

GEBZESİAD Gebze’nin sesi olacak

Gebze Darıca Çayırova Dilovası Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GEBZESİAD), 1. Olağan Genel Kurulunu Gebze Ticaret Odası (GTO), Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı ve tek listeyle gerçekleşen..

GEBZESİAD Gebze’nin sesi olacak

Gebze Darıca Çayırova Dilovası Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GEBZESİAD), 1. Olağan Genel Kurulunu Gebze Ticaret Odası (GTO), Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı ve tek listeyle gerçekleşen genel kurulda Muhammet Cihad Demirtaş başkanlığa seçildi.
Genel kurulun açılış konuşmasını yapan kurucu başkan Caner Pesen, “Amacımız öncelikli olarak SİAD çatısı altında, Gebze’de ticaret yapan iş insanları ile birliktelik kurmak, artı değer yaratmak, yeni ticari alanlar oluşturmak, Gebze’de sosyal sorumluluk projelerinde yerler almak, eğitime, spora aktif şekilde destek olmak, güçlü bir SİAD olarak Gebze için mücadele etmek” diye konuştu.
GTO Başkanı Nail Çiler de Gebze’nin Büyük şehirli il olmasının Anayasal hakkı olduğunu dile getirerek, “Gebze’nin 10 OSB’si, 106 Ar-Ge Merkezi var. Bu bölgenin gelişmiş sanayisinin yanı sıra 815 bin nüfusu var. Büyük Şehirli il olmak hakkımız bunu da Cumhuriyet’in 100’üncü yılında inşallah gerçekleştireceğiz” dedi.
Yeni başkan Demirtaş hedefini açıkladı
Konuşmaların ardından derneğin faaliyet raporu okunarak oylandı ve daha sonra seçimlere geçildi.
Tek liste ile girilen seçimlerde Muhammed Cihat Demirtaş ilk seçilmiş başkan oldu. Demirtaş yaptığı konuşmada genel kurula katılan ve destek verenlere teşekkür ederek, “Gebze’ye dair bir vefa borcumuz var ve Gebze’de ticaretin gelişmesi, üyelerimizle birlikte ortak ticari faaliyette bulunmak, Gebzeli tacir-tüccarın iş insanının, esnafın ticaretine katkı sunmak gibi hedeflerimiz var. Eğitime, sosyal yaşama katkı sunmakta önceliklerimiz arasında. Gebze’nin haklarının korunması, Büyükşehirli İl olması için de sesimizi duyurmak, çalışma yapmayı amaçlamaktayız. Bizim amacımız Gebze’ye hizmet etmek” dedi.

İşte GEBZESİAD yeni yönetimi

Yönetim Kurulu; Muhammet Cihad Demirtaş, Harun Eyüboğlu, İsmail Korkmaz, Caner Pesen, Gülseren Parlakoğlu, Burcu Çoban, Zeynep Yaren Alkan, Savaş Karakoç, Köksal Aydın, Raif Kesman, Soner Saka
Denetim Kurulu; Hüseyin Kalecoş, Levent Altun, Yavuz Dinç.
Disiplin Kurulu; Derviş Bozkurt, Vedat Demirtaş, Yücel Efendioğlu

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL