Siyaset

Boğaz’da kayak keyfi yaptı

İstanbul’da ocak ayında görülen kar fırtınası sırasında Avcılar’da bir mahalleden diğerine kayarak giden beden eğitimi öğretmeni Fatih Işık, Aybar Kar Fırtınası’nın gelmesi ile birlikte gündüz Çatalca, gece de İstanbul Boğazı..

Boğaz’da kayak keyfi yaptı

Boğaz'da kayak keyfi yaptı

İstanbul’da ocak ayında görülen kar fırtınası sırasında Avcılar’da bir mahalleden diğerine kayarak giden beden eğitimi öğretmeni Fatih Işık, Aybar Kar Fırtınası’nın gelmesi ile birlikte gündüz Çatalca, gece de İstanbul Boğazı ve Galata Kulesi çevresinde kayak yaptı.

İstanbul’da beden eğitimi öğretmeni Fatih Işık Avcılar’dan sonra bu kez Boğazda ‘kayak keyfi’ yaptı.
Fatih Işık, günlerdir alarm verilen Aybar Kar Fırtınası’nda yeniden kar yağacağını göz önüne alarak arkadaşları ile birlikte cumartesi günü kar ile kaplı Çatalca’daki Binkılıç Köyü’ne gitti. Ata binmeyi ve kayak yapmayı aynı zamanda okçuluk yapmayı çok seven Işık, Istıranca ormanlarında hepsini bir arada yaparken kayak yaptı.
Avcılar’a dönen Işık, akşam saatlerinde kar yağışının etkisini arttırması üzerine bu kez İstanbul’da Bebek, Galata, Tahtakale Yokuşu ve Zeytinburnu’nda gece geç saatlerde kayak yaptı.
Fatih Işık, İstanbul Boğazı’nı gören sahil kesiminde Beyoğlu’ndaki Galata Kulesi ve çevresinde piste dönen yollarda doyasıya kayak yaparken bunu kamerası ile de görüntülerken bunları “İstanbul’un en güzel manzaralarında kaydım” paylaşımı ile sosyal medya hesabından yayınladı.
Aynı zamanda Cerrahpaşa Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde doktora eğitimi gören Fatih Işık, geçen ocak ayında kayak takımlarını çıkararak Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nden Firuzköy Mahallesi’ne kayak yaparken gitmişti. Bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Işık, sosyal medya hesabından “Kuzenler aradı. Firuzköy’de kayacağız gel dediler. Araba gelmiyor nasıl “İstanbul’u Uludağ’a çeviren yetkililere teşekkürler” yazısı ile paylaştı.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL