Tarsus

AVUKAT VE İŞ ADAMLARI KAVGA ETTİ 4 YARALI.

İddiaya göre hem aile yakınlığı hemde ticari yakınlığı olan iki grup tartıştıktan sonra ayrıldıkları fabrika önünde araçları ile kafa kafaya girerek bir birini durdurdu. Çıkan kavgada dört kisi yaralandı. Olay..

AVUKAT VE İŞ ADAMLARI KAVGA ETTİ 4 YARALI.

İddiaya göre hem aile yakınlığı hemde ticari yakınlığı olan iki grup tartıştıktan sonra ayrıldıkları fabrika önünde araçları ile kafa kafaya girerek bir birini durdurdu.
Çıkan kavgada dört kisi yaralandı.
Olay Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana geldi.
İddiaya göre, Mersin’in Tarsus ilçesinde bulunan bir Un fabrikasında çıkan kavgadan sonra taraflardan birinin aracını karşı şeritten gelen husumetlisinin otomobilinin önüne kırarak kavga etmeye devam etmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede bulunan bir un fabrikasında avukat olduğu öğrenilen Abdullah Ç. (57) ve Ahmet H. (37) ile İbrahim H. (34) ve Nazmi H. (74)’nin arasında kapasite artırma denetimi sırasında kavga etmeye başladığı öğrenildi.

Tarafların bir süre kavga ettikten sonra otomobillerine binerek fabrikadan ayrıldığı belirtildi.

İddiaya göre, fabrikadan ayrılan Nazmi H. ve İbrahim H. içerisinde bulundukları otomobili karşı şeritten gelen Abdullah Ç. ve Ahmet H.’nin olduğu otomobilin kasten önüne kırdığı öne sürüldü.

Kafa kafaya çarpışan otomobillerinden inen tarafların kavga etmeye devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Kavga sonucu her iki tarafta da yaralanmalar meydana geldi.

Yaralılar olay yerine intikal eden 112 acil sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilirken kimsenin hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL