Tarsus

ALTIN TIRNAKÇILARINI MERSİN POLİSİ YAKALADI

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen olayda polis tırnakçıları kıskıvrak yakaladı. Şehit Mustafa Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcudan el çabukluğu yöntemiyle, (M.Y.) isimli kadın şahıs ve beraberindeki 3..

ALTIN TIRNAKÇILARINI MERSİN POLİSİ YAKALADI

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen olayda polis tırnakçıları kıskıvrak yakaladı.

Şehit Mustafa Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcudan el çabukluğu yöntemiyle, (M.Y.) isimli kadın şahıs ve beraberindeki 3 şüpheli şahsın A.A(53), G.A(15), B.K.(25) altın yüzük satın alma bahanesi ile tezgahtaki 4 adet toplamda 62.5 gram yüzüklerinin 4 adet toplamda 11 gram ağırlığında hafif olan gerçek altın yüzükler ile değiştirilerek çalındığı ihbarında bulunuldu. Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda kamera görüntülerine takılan 3 bayanın A.A(53), G.A(15), B.K.(25) oldukları, aynı aile mensupları oldukları, Gaziantep ilinden geldikleri tespit edilerek kullandıkları araç takibe alındı, yapılan çalışmalar sonucunda olaya karışan emek hırsızları A.A. ve G.A. Adana ilinde yakalandı.
Aynı gün çıkarıldıkları mahkemede G.A. serbest kalırken A.A. ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca şüpheli şahısların Diyarbakır Ergani ilçesi ve Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçelerinde de aynı yöntemle olaya karıştıkları tespit edildi ve yasal işlemler başlatıldı.
Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir denildi

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL